تفاوت های مدیریتی قابل توجهی در بین دو جنسیت زن و مرد |
تفاوت های مدیریتی قابل توجهی در بین دو جنسیت زن و مرد
تفاوتی که بین مدیریت خانم ها وآقایان وجود دارد این است که در آقایان به خاطر ساختار و عملکرد خاص مغز،مدیریت از نوع کل نگر ودر خانم ها مدیریت از نوع جزء نگر در سالهای گذشته به خاطر تربیت خاصی که در خانواده ها وجود داشت به مردها وپسرها در خانواده ها بیشتر اهمیت داده می شد این طرزفکر در گذشته گسترش بیشتری داشته اما در جامعه امروز خانم ها این طور فکر نمی کنند که باید زیر سایه مردان به فعالیت بپردازند .
انسانها به دو دسته تقسیم می شوند: راست مغز وچپ مغز، مردها چپ مغز هستند وزن ها هم چپ مغز هستند هم راست مغز. بنابر این خانم ها در ارتباط پیام از توفیق بیشتری بر خوردارند
زنها دنبال مدیریت مشارکتی هستند ومردان دنبال تسلط.زنان به دنبال توافق و مردان بیشتر به دنبال بردن هستندوبیشتر مذاکرات را با هدف بردو باخت انجام می دهند .خانم ها سبک حمایتی دارند و مردان سعی می کنند شیوه ای از رهبری را به کار برند که حالت دستور دهی،فرماندهی وکنترل دارد .
زن ها طالب زیبایی ومطرح شدن هستند ومردان دنبال قدرت طلبی.بنابر این شیوه نفوذ در آنها متفاوت است .
از آنجایی که در عصر حاضر، یکی از مهمترین شاخصههای مشروعیت دولتها با میزان مشارکت اجتماعی مردم به ویژه زنان سنجیده میشود، پس حضور زنان در عرصه عمومی به ویژه در سطوح تصمیم گیری به اصلاح نظام اداری و بهبود کیفیت خدمات دولتی در کشورهای در حال توسعه کمک قابل توجهی خواهد کرد. بر این اساس با فراهم سازی زمینه های توانمندسازی زنان می توانیم به مصادیق توسعه نزدیک شویم.
راه رسیدن به این مصادیق، ضمن توانمندساختن زنان، مدیریت صحیح و کارآمد نیروهای انسانی در بخشهای مختلف جامعه است. طبق اصول مدیریتی، زنان با قدرت رابطه تعاملی، آگاهی و اطلاعات، تاثیرگذاری و اعتبار، اراده اقناع کنندگی و اثرگذاری شغلی بالایی که دارند، بخش عظیمی از نیروی انسانی سازمانهای امروزی را میتوانند تشکیل دهند و حوزه روابط عمومی فضای مساعدی برای بهروز رسانی این مهارت های زیستی و اجتماعی زنان خواهد بود تا بر این اساس کارگزاران زن روابط عمومی بتوانند ضمن معطوف کردن توجهات مدیران و مسوولان به تواناییها و متجلی ساختن استعدادهای زنان شاغل، نقش به سزایی را در روند رو به رشد توسعه داشته باشند.
۲-۴- پیشینه تحقیق
پیشینه در برگیرنده بازنگری جامع آثار انتشار یافته یا نیافته از نوع منابع دسته دوم در زمینه مورد علاقه محقق می باشد. پیشینه به ما کمک می کند تا به طور معنی دار یافته های تحقیق را بر نکاتی که در مطالعات انتشار یافته با اهمیت تلقی شده است متمرکز کند. (سکاران ۱۳۸۴ ، ۴۹)
۲-۴-۱- پیشینه تحقیقات داخلی
مشایخی و دیگران (۱۳۸۶) نقش اقلام تعهدی اختیاری در مدیریت سود شرکت های پذیرفته شده در بورد اوراق بهادار تهران را بررسی کردند. نتایج آنها نشان داد که در شرکت های مورد مطالعه با مدیریت سود اعمال شده است و مدیران شرکت ها به همگام کاهش وجه نقد حاصل از عملیات که بیانگر عملکرد ضعیف واحد تجاری بوده است. به منظور جبران این موضوع اقدام به افزایش اقلام تعهدی اختیاری کرده اند.
نوروش و دیگران (۱۳۸۶) در بررسی ویژگی شرکت های هموارساز به این نتیجه رسید که شرکت های هموارساز سود ، سود بیشتر ، عملکرد ضعیف تر و نسبت بدهی بالاتری نسبت به شرکت های غیر هموارساز دارند.
فرم در حال بارگذاری ...
[شنبه 1399-01-30] [ 10:47:00 ب.ظ ]
|